Hedefim Sensin, çiğ köfte satarak geçimini sağlayan Zekeriya Taştan’ın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Zekeriya Taştan, İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak geçimini sağlar. Oldukça geveze bir adam olan Zekeriya’nın başına ne gelirse çenesinden gelir. Bir gün konuşmaması gereken bir yerde ve zamanda yine kendisini tutamaz. Ama bu sefer başına büyük bir dert alır ve İstanbul’u terk etmek zorunda kalır. Artık onun yeni yuvası ilk defa ayak bastığı Gökçeada olur. Burası Zekeriya’nın hayatı için adeta bir dönüm noktası olur. Gökçeada’ya gelmesi ile hayatı değişen sadece Zekeriya değildir. Onun gelişi ile birlikte Hafize’nin, Leyla’nın ve Yarım Hasan’ın hayatı da bambaşka bir hal alır.
Çiğ köfteci Zekeriya’nın başından geçenler iyi espri ve tiplemelerin yardımıyla seyirciye aktarılıyor bu filmde.
Filmin girişinde eli silahlı tipleri görünce bir mafya komedisinin içine düştüğünüzü sanıyorsunuz. Zira olacaklar üç aşağı beş yukarı belli, kaç kovala tut yakala tarzı mafya komedisi ile fazlası ile karşılaşıyoruz. Ama bu film bir mafya komedisi değil Ata Demirer komedisi. Kendi adıma söylemem gerekirse güldürmek zor iştir ve bu anlamda en sevdiğim komedyenler dendir Ata Demirer.Tüm filmlerini izledim çok da keyif aldım. Hedefim Sensin yine gayet keyifli güzel bir film olmuş seyrederken hiç sıkılmadım. Genel hatlarıyla seyredilecek keyifli bir film olmuş.Eski türk filmleri tadında bir film içinde… Aile, dürüstlük, dostluk, emek, sevgi gibi öğeleri barındırıyor. Hikaye de duygu o kadar güzel veriliyor ki. Tipler tamamen içimizden, diyaloglar abartısız ve doğal. Sıcacık, sevgi dolu, yer yer komik bazen de hüzünlü. İçinde bin bir entrikanın dönmediği, kimsenin kimseyi aldatmadığı, kötülerin bile sempatik ve şirin olduğu, sıcacık bir aile filmi. Hikayenin sonunu tahmin etmek hiç zor değil. Aksiyon ve espri idare eder denilecek türden. Manzaralar gerçekten çok güzel. Aralık ayında yaz filmi olması görsel olarak iç ısıtıyor. Gökçeada’nın güzelliği filme renk katanlar arasında.Oyunculuklara gelirsek; Demet Akbağ,
Gonca Vuslateri, Erkan Can, İlker Aksum ve Tarık Ünlüoğlu sanki oynamamış, adeta rollerini yaşamışlar fazlada bir şey söylenmez.
Ayakları yere sağlam basan bir yerli komedi. Ata Demirer iyi şekilde yazıp oynamış. Keyifli ve komik.
Genel Yayın Editörü : Murat Karakaş