More
    Ana SayfaHABERÜnlü yönetmen Murat Kuşçu Çam Yarması 2 ile Geliyor

    Ünlü yönetmen Murat Kuşçu Çam Yarması 2 ile Geliyor

    Ünlü yönetmen Murat Kuşçu’nun hem yönetmenliğini ve oyunculuğunu da üstlendiği Çam Yarması 2 Devam filminde başrolleri Tevfik İnceoğlu, Murat Kuşçu ve Mehmet Bulut, üstlenirken diğer rollerde Zülfi Hamit Altın, Emre Gül, Yüksel Aydın, Mülayim Çimen, Gülay Kılıç, Mahsuni Şahin, Hasan Çalışkan, Abidin Adıyaman, Korcan Halıcı, Seçkin Kabaklı, Osman Timur, Ercan Kubaş, Tahsin Özkan, Melih Hanoğlu, Cumhur Palabıyık, Ahmet Bekar, Medine Çetinkaya gibi isimler rol aldı.

    Çam Yarması 2 Devam filminin vizyon tarihinin açıklanması bekleniyor.

    Çorum merkez ve İskilip ilçesinde Çekimleri yapılan Çam Yarması 2 adlı filmde ayrıca Çorum ili ve ilçelerinde yaşayan birçok yetenekli tiyatro oyuncusu da rol aldı.
    Çam Yarması filminin ilki geçtiğimiz yıllarda dijital platformlar üzerinden yaklaşık 40 milyondan fazla bir izlenme ile ciddi bir rekora imza atarken, serinin devam filminin de sinemalarda Filmin sinemaseverler tarafından büyük bir ilgiyle izlenmesi bekleniyor.

    Çam Yarması 2 filminde, Gaddar Ökkeş 3 kardeşten kendilerine Sanya adındaki Rus mafya liderini getirmesini ister ama 3 kardeşe Sanya’nın mafya lideri olduğunu söylemez. 3 kardeş Sanya’nın peşine düşerken, kendilerini 30 yıl önce yetimhaneye bırakan cüce olan öz anne ve babası 2 kardeşini yetimhaneye bırakmamıştır. 3 kardeşi bulmak isteyen öz anne, babaları ve 2 kardeşi , yetimhaneye bırakılan 3 çocuğu bulmak için harekete geçerler. Ve ardı ardına komik olaylar mizahi bir dille anlatılıyor.

    Ünlü yönetmen Murat Kuşçu “İlk filmimiz özellikle dijital platformlarda büyük bir izlenme rekoru kırdı. Filmi izleyenlerin bir çoğu filmin devamının ne zaman çekileceğini bizlere ulaşarak soruyordu. Bizlerde sinemaseverlerin bu isteğini kırmayarak serinin devamı olan Çam Yarması 2 devam filmini sinemaseverlerle buluşturmaya hazırlanıyoruz. Görkemli bir gala yapmayı planlıyoruz. Hem Çorum hem de İstanbul’daki sinemaseverleri davet edeceğiz. Bizler ekip olarak filmi çekerken çok keyifli anlar yaşadık ve bunun da seyircimize yansıyacağına inanıyoruz. Son olarak bizlere filmin oluşma aşamasında verdikleri desteklerden ötürü Çorum Belediyesi Başkanı Halil İbrahim Aşkın ve İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’e teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz” dedi.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz

    Yeni İçerikler