More
    Ana SayfaHABERKumbara Görsel Sanatların Kusursuz Deli oyunu, izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

    Kumbara Görsel Sanatların Kusursuz Deli oyunu, izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

    2010 yılında Vural Bingöl tarafından kurulan Kumbara Görsel Sanatlar kurulduğundan bugüne kadar kendi prodüksiyonlarını destek almaksızın gerçekleştirmeye çalışmış (kendi yağında kavrulmuş) bir çok yetişkin tiyatro oyunu,müzikal ve çocuk oyununu sahneye koymuştur.

    Hedefi sanatla kazanıp yeni projelerini hayata geçirerek , sanat çemberinin içerisinde  farklı  insanları bir araya getirmektir. bu hedef doğrultusunda Victor Hugo’nun Ölümsüz Eseri Notre Dame – Quasimodo Müzikali ve Çingeneler Zamanı Müzikali ile seyircisi ile buluşmaya hala devam etmektedir.

    şimdi ise Vural Bingöl’ün yönettiği yeni oyunları Kusursuz Deli oyununu , siz değerli izleyicileri buluşturuyor.

    Yazan ve Yöneten: Vural Bingöl
    Sahne Tasarım : Arzu Kurnaz
    Kostüm Tasarım : Erkan Mercan
    Işık Tasarım : Ömer İzgin
    Ses : Özkan Boyoğlu
    Afis Tasarım: Volkan Göker
    Oyuncular: Özlem Balcı, Okan Selvi, Seda Kement Aydın, Ali Kemal Aydın, Ata Onur Öztürk, Andrea Primavera

    Birinin çöpü, bir diğerinin hazinesidir.
    “Kusursuz Deli” 

    Kendi halinde sevgi dolu yaşlı bir kadın olan Sultan’ın bir gün evine gelen üç kafadarın planlarıyla, hayatının bir anda komik ayni zamanda karma karışık bir hal almasını anlatan oyunda kahkahalarla gülmeye hazır olun.

    Sultan,Papağanı Apti Bey ile paylaştığı evinde, çöp toplayıp, bulduğu ender çöpleri bit pazarında satarak yaşayan ,hayata var gücü ile bağlanmış, kazancını sokakta ki hayvanlar ve insanlarla paylasan, sevgi ve şefkatle dolu yaşlı, yalnız bir kadındır. Sultan’ın kendi halindeki yaşamı bir gün üç davetsiz misafirin gelişi ile umulmadık şekilde değişir. Sultan, bir anda gelen bu misafirleri hayatına almak konusunda en ufak bir tereddüt bile duymaz ancak, iyi niyetle evinin kapılarını açtığı bu üç kafadar sevgi paylaşmak konusunda Sultan kadar istekli değildirler. Bir yanda karşılıksız sevgi dağıtan Sultan, diğer yanda planlarını gerçekleştirmeye çalışan 3 kafadarla işler karmakarışık bir hal alır. Fakat Sultan’la ilgili bilmedikleri bir detay vardır.

    10 Ocak 2019 Per 20:30

    Trump Kültür ve Gösteri Merkezi,İstanbul

    Bilgi icin 0 533 695 2276 ya da 0 541 658 3772 no’lu telefonu arayabilirsiniz…

     

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz

    Yeni İçerikler