More
    Ana SayfaELEŞTRİDeli Seyit 2 Flakka filminin galası Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde...

    Deli Seyit 2 Flakka filminin galası Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

    Türkiyedeki  uyuşturucu  (Bonzai) trafiğini ortaya çıkaran bir film olan Deli Seyit filminin devamı niteliğinde çekilen DELİ SEYİT 2 ( FLAKKA) filminin galası 21 ekim pazar günü Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

    Katılımın yoğun olduğu galaya filmin Senarist ve Yönetmenliğini üstlenen aynı zamanda başrol oyuncusu Gökmen Yıldız, Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, Küçük Gelinler dizisinin başrol oyuncusu Çağla Şimşek ve daha bir çok siyasetçi ve Sanatçı katıldı.

    Ayrıca bende sanatsal faaliyetler olarak değerli arkadaşım Gökmen Yıldızı bu heyecanlı gününde yalnız bırakmadım.

    İlk filmde Deli Seyit isimli  gözü kara bir delikanlının , mahallesindeki  gençlerin bonzai adlı uyuşturucudan tek tek ölmesi üzerine , iki arkadaşıyla beraber uyuşturucuya karşı verdiği  mücadele ve bu uğurda  satıcılarla  torbacılarla , hatta uyuşturucu baronları ve Mafyalarla  olan  savaşları, çatışmaları anlatılmaktaydı.

    Deli Seyit 2 de ise Deli Seyit bu defa Flakka denilen uyuşturucuyu Türkiyeye sokmak isteyen

    Kanlı Baba Mirzad ( Nihat Yılmaz ) denen bir uyuşturucu baronu ile

    Seyit, Ekrem Ve Baltacı Fero üçlüsünün mücadelesi anlatılıyor.

    Yoruma geçelim dilerseniz;Konusunu fazla açmayacağım ve fakat… Deli Seyit 2 Flakka filmi bir mafya filminde dizisinde olması gereken bütün karakter ve öğeleri bünyesinde barındıran, kısıtlı bütçe ile bunları başarabilmiş tam bir başyapıt diyebilirim.

    Çatışma sahneleri çok başarılı, efektler güzel. Film ikinci yarıdan itibaren daha etkileyici bir hal alıyor.Gökmen Yıldız oyunculuğunu üst düzeye çıkarmış, bazı sahneleri klişe dolu eleştiri yapılabilir ama filmin geneline bakarsak başarılı olmuş. Son yıllarda bu kadar kaliteli güzel bir Aksiyon/Drama tarzı film seyretmedim. Karakter seçimleri, sahneler, konu, mekanlar bana göre her şeyi güzeldi.

    Yapımcı: Tolga Kayhan; Senaryo ve Yönetmen Gökmen yıldız;  Gökmen yıldız, Mehmet Candan, Tolga Kayhan, Nihat Yılmaz, Yüksel Aydın, İbrahim Cesur, Muharrem Fındıcak, Serdar Uğursoy, Buse Çelik. Murat Bölücek.

    Çok yakında seyirci karşısında olacak

     

     

     

     

     

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz

    Yeni İçerikler